polyester kompozit kubbeler hamam spa odası kubbeleri kubbeci poliester

[pl1][bigposts]

Polyester kubbe imalatları polyester küre modelleri dökümü çatı yapı

[pl2][bigposts]

ŞEFFAF KÜRE İMALATLARI

Firma'mız kompozit kubbe ve küre imalatlarının yanı sıra sektörde kazandığı deneyimleri ile diğer meteryallerdede kendini geliştirmiştir. İstediğiniz şeffaf küre ürünü ve kubbeleri fikirlerimizle yeniden yorumlayabiliyoruz. Çok çeşitli alternatifleri olsada sektörde bizimle çalıştığınızda benzersiz saydam küre uygulamaları sunabileceğimizden emin olabilirsiniz. Farkındalık oluşturabileceğiniz şeffaf küre formlarımız dekorasyon ve endüstriel projelerinizde başarılı uygulamalar gerçekleştiriyoruz. Şeffaf küre üretimleri tasarlanırken göz önünde bulunması gereken estetik ve kalitenin yanında bir de dayanıklılık unsuru vardır.

İki yarım şeffaf saydam kubbe üründen meydana getirdiğimiz ürünlerimizi ister bir fuar alanında ister teşhir standlarınızda veya bir reklam ürünü olarak dilerseniz aydınlatma olarak kullanabilirsiniz. 150 cm çaplara değin şeffaf küre üretimlerimiz bulunuyor. Şeffaf küreleremiz opak, ve tek ral renklerde üretilebilmekte maksimum seviye ışık dağılımı sağlamaktadır.

Sık Sorulan Sorular

S: Dış mekanlar için kullanıma uygunmudur ? C: Evet kubbelerimiz UV Stabilizedir ve harici kullanım için uygundur. S: Flanş Nedir ? C: Flanş, kubbelerimizin tabanı etrafında dolaşan ve bir yere sabitlenmesini sağlayan etek. S: Şeffaf kubbeleri bir fanus gibi dikey yapabiliyormusunuz ? C: Şuana değin pek talep olmasada soru dahilinde kaldığı için evet yapabilmekteyiz. Ancak bu kubbelerimizi oluştururken farklı bir süreci gerektiriyor. S: Neden küre ve kubbeleri 180cm çap'lardan fazla büyük yapamıyorsunuz ? C: Şuan için endüstriel olarak kısıtlıyız 180 cm çap'ın üzerine çıkamamaktayız. S: Kalınlık değerleri nedir ? C: Kullanım amacına bağlı olarak min 5 mm dir. Ancak, 12 mm kalınlıklara değin mevcuttur.

. .